Select Page

Deurnenaar Natan Casie speelt internationaal baseball

Deurnenaar Natan Casie speelt internationaal baseball

Van 18 tot 24 juli hadden in Valencia (Spanje) kwalificatiewedstrijden voor het Europese Kampioenschap baseball bij de U15 plaats. Deurnenaar Natan Casie was geselecteerd om de Belgische kleuren te verdedigen.

België trad aan in een poule waarin ook Zwitserland, Groot Brittannië, Spanje, Israël en Turkije speelde. De jongens gaven het beste van zichzelf en eindigde op een vijfde plaats. Voor hen was het toernooi een enorme leerschool want ze speelden tegen sterke tegenstrevers en konden bijgevolg flink wat leren. De coach van Engeland kwam de Belgische pitcher persoonlijk feliciteren.

Opgemerkte speler was ook Natan Casie uit Deurne. Zijn thuisploeg is ‘Borgerhout Squirrels’, die hun speelveld hebben aan het vliegveld. The Squirrels spelen op een steenworp, of moeten we hier spreken over een slagafstand, van Deurne Spartans.

Fot boven: Het Belgische U15 Baseballteam

Foto onder: De Deunese vertegenwoordiger, Natan Casie

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)