Select Page

69 huurwoningen en een supermarkt

69 huurwoningen en een supermarkt

Met de opening van Uptown Avenue aan de Van Den Hautelei in Deurne Zuid brengt het ontwikkelingsbedrijf WOLF Group 69 huurwoningen op de markt.

Op de voormalige Belgacom-site op de Dascottelei opende WOLF Group de deuren van Uptown Avenue. Het Belgacom-gebouw maakte plaats voor 69 huurappartementen. Het gaat om appartementen met één, twee of drie slaapkamers, grote ramen en het nodige wooncomfort, die gericht zijn op zowel jonge koppels of gezinnen als op alleenstaanden en oudere bewoners die op zoek zijn naar een huurwoning. “De nieuwbouwresidenties werden gebouwd volgens de strengste normen (BEN20) waardoor ze zo goed als energieneutraal zijn.” zeggen ondernemers Frank Reekmans en Marnik Verdonck

Het is een keuze van WOLF Group om de appartementen in eigendom te houden en te verhuren. Daarvoor richtte de groep het Family Backed Real Estate (FBRE) op. Een fonds dat zich toespitst op de ondersteuning van grotere ontwikkelingen in de Benelux en investeert in grote vastgoedprojecten. In Uptown Avenue gaan de prijzen vanaf 730 euro voor een 1-slaapkamer tot 1024 euro voor een 3-slaapkamer appartement (vaste kosten is 65 euro per maand). De appartementen zijn bijna energieneutraal en, niet onbelangrijk, voorzien van zonnepanelen.

Op de gelijkvloerse verdieping heeft Carrefour zijn intrek genomen met een nieuwe vestiging. Parkeren kan in de ondergrondse parking. De eerste twee uur is gratis.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)