Select Page

Modellenfotograaf wordt nu ook organisator van modellenwedstrijd

Modellenfotograaf wordt nu ook organisator van modellenwedstrijd

Modellenfotograaf Peter Casie uit Deurne is al enkele jaren verbonden met de modellenwedstrijd Models International. Nu neemt hij, samen met zijn vrouw, de organisatie over.

Fotograaf Peter Casie is zich al enkele jaren aan het toeleggen op het in beeld brengen van modellen. Met succes want de foto’s van Casie worden internationaal opgepikt. De Deurnenaar was ook al twee jaar huisfotograaf van de modellenwedstrijd ‘Models International’. Deze wedstrijd is enkele jaren terug op poten gezet door Kurt van Tigchelt en Sandra Luyten. Dit koppel had al langer ervaring met dit soort van evenementen. Maar omdat ze het geknoei niet meer konden aanzien, waren ze op zichzelf begonnen. Helaas kreeg Luyten dit jaar ernstige gezondheidsproblemen. Na wikken en wegen, werd besloten dat Peter Casie en zijn vrouw Wendy Bollens de organisatie zouden overnemen.

Casie en Bollens laten er geen gras over groeien. Peter Casie: “We starten nu de zoektocht naar nieuwe kandidaten voor de editie van 2023. Ons motto is ‘Ervaring niet vereist, motivatie wel!’.“ De nieuwe organisator heeft ook een aanbod voor de deelnemers. Casie: “-Wij geven een volledige opleiding tot model, met alles erop en eraan. Van het voorbereiden van een fotoshoot tot en met het maken van een volledig portfolio. Met workshops huidverzorging, make up, catwalktraining, tips en tricks van ervaren modellen, veel fotoshoots,  enz… En met uiteindelijk een spetterende finaleshow op 4 juni.”

Kandidaten kunnen zich inschrijven via de website https://modelsinternational.eu/modelregistration

Foto: Wendy Bollens en Peter Cassie met tussen hen de XXLLL schoen die de mascotte is.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 5km/h S
Humidity: 79%
Pressure: 1008.47mbar
UV index: 0

(advertenties)