Select Page

Schoonheidsinstituut Esthetic Scarabee uit Deurne hoort bij de beste zes van België

Schoonheidsinstituut Esthetic Scarabee uit Deurne hoort bij de beste zes van België

Elk jaar gaat SonarMedia, een gespecialiseerd bureau in beauty & welness, op zoek naar de beste schoonheidssalons van België. Die zoektocht mondt uit in een lijstje van de beste zes schoonheidsinstituten van het land. Daaruit wordt dan een winnaar gekozen. Bij de zes genomineerde laureaten is er een instituut uit Deurne: Esthetic Scarabee.

Ondernemer Ellen Boyens is terecht trots. Ze vertelt hoe de zoektocht is verlopen: “Schoonheidsinstituten moeten zichzelf voorstellen. En dan krijgen ze bezoek van een ‘mystery guest’. De beste zes worden weerhouden en op 21 november wordt er een verkozen tot ‘Schoonheidssalon van het jaar’.” Voor de winnaar zijn er prijzen in natura geschonken door de sponsors van de wedstrijd. “Maar,” zegt Boyens: “Jezelf het beste salon van België mogen noemen, dat is de ultieme bekroning.” Het zou voor Esthetic Scarabee een welgekomen geschenk zijn, want het schoonheidsinstituut viert volgend jaar zijn 40ste verjaardag.

Esthetic Scarabee is een klassiek schoonheidsinstituut. “Dat wil zeggen dat wij alle klassieke behandelingen aanbieden. Wij zijn met drie schoonheidsspecialisten.“ legt Ellen Boyen uit: “Daarnaast werken we samen met vijf experten met vakkennis van een bepaalde techniek. Denk bijvoorbeeld aan lazerontharing. Daardoor hebben wij een ruim aanbod.” Op 21 november gaat de hele ploeg naar Oostende, naar de bekendmaking van de winnaar van de wedstrijd. Boyens lacht: “We beschouwen het als een weekendje teambuilding. En hopelijk komen we met de titel naar huis.”

Foto: (vlnr) Tsalina Van Hove, Sammy Van Der Sanden, Ellen Boyens

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)