Select Page

Pop-up kerstmarkt

Pop-up kerstmarkt

De Lokale Economieraad van Deurne organiseert op zondag 18 december in het districtshuis van Deurne een pop-upkerstmarkt.

Op deze kerstmarkt staan startende en/of kleine ondernemers uit Deurne die typische geschenkartikelen aanbieden. Je kan gezellig snuisteren tussen tal van leuke cadeau-ideetjes: van lokaal bier, honing, koffie, thee, confituur, advocaat, manden met allerlei lekkers, keramiek, glas, houtbewerking, droogbloemen, interieurdecoratie, zeep, macramé, glas, schilderijen, tekeningen, lederbewerking/maroquinerie, … Je kan je bezoek afsluiten met een lekkere koffie of thee van barista Tine en haar ‘Veloffie’. Er is een ruime keuze aan verschillende bereidingen. Ook andere heerlijke hapjes en versnaperingen zijn te krijgen bij foodtrucks.

Wie als startende of kleine onderneming zin heeft om mee te doen, kan zich kandidaat stellen. Stuur een mail naar info@lerd.be . Let op: Je moet een BTW-nummer (Hoofd- of bijberoep) hebben en in Deurne (of een ander Antwerps district) wonen of werken.

Pop-up kerstmarkt. Gratis inkom. Zondag 18 december 2022. Doorlopend tussen 11u & 18u. Districtshuis, Maurice Dequeeckerplein 1, Deurne.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Mostly Cloudy
06:3320:48 CEST
Feels like: 1°C
Wind: 16km/h NW
Humidity: 77%
Pressure: 1023.03mbar
UV index: 0

(advertenties)