Select Page

Sinterklaas komt met een dubbeldekbus naar Deurne

Sinterklaas  komt met een dubbeldekbus naar Deurne

De sint komt op 3 december naar Deurne. En hij hoopt daar veel kinderen te zien. Het is een programma in twee delen.

Om 13u kunnen kinderen en hun ouders mee met Sinterklaas en zijn zwarte pieten genieten van een rondrit in een dubbeldekbus door Deurne Centrum. De Sint vertrekt aan het districtshuis en zal tegen een gezapig tempo door de straten van het centrum bollen. Hij houdt even halt aan het Wim Saerensplein en tegen 15u30 vertrekt hij dan richting Cogelsplein. (Prijs: 25 euro/kind. Maximaal één begeleidende ouder)

Sinterklaas zal dan samen met zijn pieten een tijdje vertoeven in café Den witten Hert op het Cogelsplein om er een koffietje te drinken. Maar hij maakt uiteraard tijd voor de kinderen die graag met hem op de foto willen. Het jonge grut krijgt een chocolade attentie van de goedheilige man. Maar let op: in het grote boek van de Sint staat alles vermeld over de kinderen.

Meer informatie en inschrijven via: https://www.deurnecentrum.be/sinterklaas/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *