Select Page

Wissel van de macht bij de N-VA in de districtsraad

Wissel van de macht bij de N-VA in de districtsraad

Deze maand heeft Jeff Braam afscheid genomen van de politiek. Hij nam ontslag als districtsraadslid en bestuurslid van N-VA Deurne. Hij wordt opgevolgd door Ellen Seresia.

“We gaan Jeff uiteraard missen. Hij stond mee aan de wieg van N-VA Deurne”, vertelt voorzitter van de lokale afdeling Mascha Van Huffelen: “Jeff en zijn vrouw Irène waren voor de afdeling een rots in de branding. Er was geen activiteit waar Jeff en Irène niet aanwezig op waren om een handje te helpen en mensen te overtuigen van onze partijvisie”.

Ellen Seresia (56) maakt haar intrede in de lokale politiek. Tijdens de voorbije districtsraad legde zij haar eed af als districtsraadslid. ”Ik heb er zin in”, zegt Ellen enthousiast: “ In 2018 heb ik me voor de eerste keer kandidaat gesteld voor de districtsraad van Deurne. Nu kan ik mijn engagement voor Deurne vertalen als districtsraadslid.”

Seresia is 11 jaar gepensioneerd en werkte voorheen 23 jaar als verpleegkundige op de dienst oncologie, cardiologie en radiologie.  Omwille van gezondheidsredenen moest zij noodgedwongen haar job als verpleegkundige stop zetten. ”Dat kwam voor mij zeer hard aan. Ik ben dan ook tevreden dat ik via deze weg toch nog mijn steentje aan de maatschappij kan bijdragen. Ik wil mij vooral inzetten voor een sociaal, veilig en leefbaar Deurne”, besluit ze.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)