Select Page

Politie vat drugdealers bij de kraag

Politie vat drugdealers bij de kraag

Verschillende teams van de wijkwerking konden het voorbije weekeinde drugsdealers vatten. De wijkondersteuningsteams van de regio’s Oost en Centrum hadden prijs, maar ook het wijkteam van Deurne kon tijdens een actie een drugsdeal vaststellen.

Tijdens een wijkactie op zaterdagavond konden de medewerkers van het wijkteam van de Unolaan een vermoedelijke drugsdeal vaststellen in een voertuig op de Merksemsesteenweg. Een fietspatrouille in burger merkte de verdachte handelingen op en ging over tot controle. De bestuurder bleek in het bezit van marihuana en een opvallende hoeveelheid cash geld. Onder de zetel werd nog meer marihuana aangetroffen. Elders in de auto vond de politie ook nog verstopte juwelen. De wagen, de drugs, het geld en de juwelen werden in beslag genomen. Bij een huiszoeking werd ook nog cocaïne aangetroffen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)