Select Page

Bejaarde dame rijdt op stilstaande tram

Bejaarde dame rijdt op stilstaande tram

Opgepast, als je op de verkeerde pedaal van je auto drukt, kan dat tot erg nare gevolgen leiden.

Een vrouw van 81 jaar wilde gisteren de parking van een warenhuis aan de Florent Pauwelslei oprijden. Ze was met haar automatisch geschakelde wagen gestopt aan de slagboom om een ticket te nemen voor het parkeerterrein. Per abuis drukte ze het gaspedaal in waardoor de wagen door de ongeopende slagboom reed. Dan maakte het voertuig een u-bocht waarna het door de aangeplante afsluiting reed. De wagen reed over het voet- en fietspad, tussen twee geparkeerde auto’s, dwars de straat op. Er werd nog een metalen omheining geraakt voor de auto van de dame uiteindelijk tegen een stilstaande tram belandde. De bestuurster liep lichte verwondingen op en kreeg verzorging aangeboden in het ziekenhuis dat vlakbij gelegen is. Verder geraakte niemand gewond. Het tramverkeer ondervond wel heel wat hinder.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
21°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 21°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 59%
Pressure: 1021.67mbar
UV index: 6

(advertenties)