Select Page

Een winkel vol snoep

Een winkel vol snoep

Op de Gallifortlei in Deurne centrum opende zaterdag, recht tegenover Bpost, een nieuwe snoepwinkel ‘Sugar Rush’.

Binnen vind je een wand vol schepsnoep, maar ook Amerikaanse koekjes, ontbijtgranen en andere snacks. Van Twinkies tot popcorn die smaken naar Snickers. In Brasschaat, Hasselt, Lier en Antwerpen hebben ondernemers Wayne, Dean en Yannick Keeble al een vestiging. Daar komt nu dus Deurne bij.

Voor ieders wils: van pikant tot zoet

De winkel is opgedeeld in twee delen: achteraan de Amerikaanse snacks – van Sour Patch tot Churros ontbijtgranen – maar ook drankjes. Zo staan er meer dan 65 soorten Monster en Mount dew – pikante frisdrank – in de rekken. Vooraan vind je een wand vol schepsnoep en snoep verwerkt in gadgets.

“We hebben hier een heel tik-tok-assortiment. De jeugd ziet bepaalde soorten snoep in het buitenland via de populaire video-app en wil dat dan zelf ook eens uittesten en proeven. Bij ons kunnen ze die allemaal vinden. We importeren via het U.K. en Nederland. Zo kunnen we de prijzen betaalbaar houden.” vertelt een glunderende Wayne Keeble.

Enkele leden van winkeliersvereniging Deurne Centrum en districtsburgemeester tjerk Sekeris kwamen het duo feliciteren met de opening van de nieuwe zaak. “We zijn zeer tevreden dat er een nieuwe winkel zijn deuren opent. Diversiteit is belangrijk in het winkelaanbod en daar zorgen Dean en Wayne met hun concept wel voor.” aldus Alain Hoeckx, voorzitter van de winkeliersvereniging.

Praktisch

Sugar Rush, Gallifortlei 35, 2100 Deurne. Van maandag tot zaterdag van 10u tot 17u.

Sugarandsweetsantwerpen@gmail.com

Foto boven: De nieuwe snoepwinkeliers (midden voor), districtsburgemeester Tjerk Sekeris (rechts), voorzitter van de winkeliersvereniging Alain Hoeckx (midden achter) en leden van de winkeliersvereniging

Foto onder: de winkelruimte

Foto helemaal onder: meer dan 65 soorten drankjes

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 7°C
Wind: 14km/h W
Humidity: 60%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 0

(advertenties)