Select Page

Een veilige manier om te winkelen

Een veilige manier om te winkelen

Buurderij Gitschotelhof en buurderij Cinema Rix zullen de volgende weken doorgaan. Omdat wij nu eenmaal niet zonder voedselvoorziening kunnen. En omdat een veilige manier om te winkelen nu meer dan ooit belangrijk is.

Ook in tijden van crisis moet er eten worden gekocht. En dat liefst op een veilige manier. Bestellen bij de buurderij doe je online. Je kan rustig je tijd nemen om producten te bekijken en te vergelijken zonder omringd te zijn door andere klanten. Ook het betalen gebeurt online, in de bescherming van jouw living. Het afhalen gebeurt niet in een overvolle winkel, maar op een rustige plaats waar enkel een aantal boeren hun waren uitdelen. Je hoeft niet lang aan te schuiven. Bovendien hoef je niet te hamsteren want elke week opnieuw is er vers aanbod.

De twee Deurnese buurderijen zijn wel ten gevolge van het coronavirus COVID-19 verhuisd naar een andere locatie. Buurderij Gitschotelhof moest zijn plek in het woonzorgcentrum (WZC) Gitschotelhof verlaten en vond onderdak in de nabijgelegen multifunctionele zaal onder de assistentiewoningen of serviceflats naast het WZC. Ook Buurderij Cinema Rix kon niet blijven in het gelijknamige cultuurcentrum omdat het tijdens de coronacrisis gesloten is en verhuist naar de eetzaal van het districtshuis (ingang aan de achterkant van het gebouw, te bereiken via het parkeerterrein).

De buurderijverantwoordelijken blijven de situatie op de voet volgen en zullen veranderingen via de Facebookpagina communiceren.

Bestellen: www.boerenenburen.be > naar de buurderij van jouw keuze

Facebookpagina’s:

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Sunny
06:4520:38 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 83%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)