Select Page

’t Palijs behoort tot de 10 beste ijssalons van België

’t Palijs behoort tot de 10 beste ijssalons van België

Je moet het maar doen. In volle coronacrisis een ijsjeszaak openen en enkele maanden later al in de lijst van de 10 lekkerste ijssalons in België van het magazine Flair belanden. We laten online coördinator Robine zelf uitleggen waarom:

‘’t Palijs verkoopt veruit het lekkerste ijs van Deurne en omstreken. Nóg meer punten krijgen ze voor hun royale porties. Ex-bakkerskoppel Bruno en Sophie zullen je nooit ofte nimmer met een klein bolletje naar huis sturen. Het ijssalon is bovendien gelegen naast het prachtige Rivierenhof. Een parkwandeling met een ijsje in de hand? Yes, please! Ook al kan je naast de standaard smaken kiezen uit kleppers als M&M’s, gezouten karamel, tiramisu, crème brûlée, Ferrero Rocher en Kinder Bueno, ik ga steevast voor een flinke bol pistache. Bij ’t Palijs is die niet fluogroen van de kleurstof, maar groen-bruinig. Zo weet je tenminste dat je de real deal naar binnen speelt en dat er geen vetzakkerij in zit!’

Waar? Venneborglaan 22 in Deurne. Meer info? www.tpalijs.be  

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)