Select Page

Potje kookt over

Potje kookt over

Deze ochtend rukten de hulpdiensten uit naar dienstencentrum en serviceflatscomplex Kerkeveld. Er was brandalarm.

Het was al bijna middag toen buurtbewoner Vitaliy Kartouchin aan de Bosuil opschrok van de sirenes: hij zag politie-, brandweer- en ziekenwagens halt houden bij het dienstencentrum Kerkeveld over zijn deur. Kartouchin: “Dat is inderdaad schrikken. Er zijn aan de overkant bijna 100 assistentiewoningen. En daar wonen niet allemaal mensen die even mobiel zijn.” Woordvoerder van de Antwerpse brandweer Marie De Clercq kan meer uitleg verschaffen: “Wij zijn inderdaad opgebeld voor brandalarm. Toen we aankwamen hing er in een gang wat rook. Maar de oorzaak van de brand was een potje dat te lang op het kookvuur stond. De situatie was zonder al te veel schade snel onder controle. Er waren ook geen slachtoffers.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
11°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 8°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 53%
Pressure: 1021mbar
UV index: 0

(advertenties)