Select Page

Brug is verzakt

Brug is verzakt

De brug over de gracht achter de voormalige kantine van korfbalclub Riviera in het Rivierenhof is momenteel buiten gebruik. Zij was dringend aan herstel toe.

De brug naast de voormalige kantine van korfbalclub Riviera in het centrum van het Rivierenhof ziet eruit alsof er een bom is opgevallen. Teamverantwoordelijke Publiekswerking van de Provinciale Groendomeinen Antwerpen, Eveline Sierens, weet wat er aan de hand is: “De brug was verzakt. We herstellen en verstevigen ze momenteel in eigen beheer. De werken zullen een drietal weken duren. Op dit moment zijn werklui bezig met de wapening, nadien wordt er beton gegoten en tenslotte volgt de afwerking met klinkers. We hopen tegen eind november klaar te zijn, indien het weer gunstig blijft.”

Korfbalclub Riviera verhuisde enkele jaren geleden naar de overkant van de Ruggeveldlaan en speelt nu in de nieuw aangelegde ‘sportkamer’ van Park Groot Schijn.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)