Select Page

Restaurant Pegasus definitief gesloten

Restaurant Pegasus definitief gesloten

Grieks restaurant Pegasus is na goed 25 jaar gesloten. Sinds april zijn de eigenaars Achilleas en Greet zijn met pensioen.

Restaurant Pegasus was een begrip in Deurne en ver daarbuiten. Liefhebbers van de Griekse keuken konden er genieten van de traditionele gerechten. Bedoeling was om nog een aantal maanden voort te doen, maar door de verkoop van het pand is alles in een stroomversnelling gekomen. We belden met de eigenaars, die afwisselend in Griekenland en België verblijven en ze vertelden dat het allemaal heel snel is gegaan. Ze zullen het restaurant en hun klanten ook missen en ze willen op deze manier het cliënteel erg bedanken voor de fijne momenten samen.

Daarmee verliest Deurne een belangrijke culinaire hotspot.  Wat er in de plaats komt is nog niet duidelijk, volgens de geruchten een eethuis gespecialiseerd in gevulde aardappelen.

© www.lekkerantwerpen.be  

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)