Select Page

Viert moeder met een origineel geschenk

Viert moeder met een origineel geschenk

De handelaars van Deurne Centrum slaan de handen in elkaar om de mama’s in de watten te leggen met Moederdag op 15 augustus.  En stoppen het beste van zichzelf in één onvergetelijke Moederdagbox.

Wie een origineel geschenk zoekt voor Moederdag kan nog tot vrijdag 13 augustus een moederdagbox van Deurne Centrum bestellen. Winkelcentrum Gallifortlei komt voor het eerst met dit initiatief. Zo wil de winkelvereniging het lokaal winkelen promoten en biedt het geïnteresseerden weer de kans om op zondag 15 augustus goede punten te scoren.

Een moederdagbox kost 75 euro. Je vindt er een ontbijtmand, kaasschotel, orchidee, hartvormige geschenkdoos met chocolade, gemalen koffie en een lingerie fitting in. Bestellen kan via een online bestelformulier op de website van de winkelvereniging. De boxen worden zondag 15 augustus geleverd aan het adres van de gelukkige.

Gouden ticket voor een gouden mama

Maar er is meer… Als extraatje voorziet de winkelvereniging één moederdagbox van een Gouden Ticket. Hiermee kan de winnares zichzelf een verwendagje in Deurne cadeau doen. Het Gouden Ticket heeft een totale waarde van meer dan €250 en is goed voor een ontspanningsmassage, uitgebreid kappersbezoek, luxueuze manicure en een cadeaubon voor lingerie.

Praktisch: Moederdagbox met lokale verwennerij. Bestellen tot 13 augustus. Online: www.gallifortlei.be/moederdagbox. Vragen: alain@deurneleeft.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
21°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 21°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 59%
Pressure: 1021.67mbar
UV index: 6

(advertenties)