Select Page

De paashaas komt naar Deurne

De paashaas komt naar Deurne

Op zondag 17 april is het Pasen en dat zullen de kinderen in Deurne geweten hebben. Winkeliersvereniging Deurne centrum zorgt samen met de lokale economieraad voor heel wat vertier.

In de voormiddag, van 10u tot 12u, kan groot en klein de paashaas ontmoeten in Café Exter. Een stoere high five of een lieve knuffel, de paashaas is er allemaal voor te vinden. “Men zal het moment met de enige echte paashaas niet snel vergeten want naast lief, leuk en schattig is hij af en toe ook wel eens ondeugend. Ieder kind krijgt paaseitjes en de ouders kunnen – indien gewenst – genieten van een heerlijk paasontbijt in Café Exter.“ aldus Alain Hoeckx, organisator en voorzitter van winkeliersvereniging Deurne Centrum.

Paaseierenraap

Er is ook een paaseierenraap in Deurne centrum. “Omdat wij zo’n goede band hebben met de Paashaas heeft hij ook zijn neef ‘de mobiele paashaas’ uitgenodigd. Die baant zich een weg door Deurne centrum vanaf 14u en eindigt zijn rondgang rond 17u aan het Wim Saerensplein. Daar zal de hij paaseitjes verstoppen die de kinderen dan mogen zoeken.” legt Hoeckx enthousiast uit. De ouders kunnen tijdens het hele evenement genieten van zoete lekkernijen. Van 10u tot 18u staat er namelijk een foodtruck op het Wim Saerensplein die fruit beignets, churros en wafels zal aanbieden. Bovendien bevatten twee paaseieren een cadeaubon voor een luxe ontbijt in Kasteel Rivierenhof. Goed zoeken is dus de boodschap.

Praktisch:

Ontmoet de paashaas in Deurne-Zuid (Café Exter)

Mobiele paashaas in ’t centrum: Paaseierenraap Wim Saerensplein

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)