Select Page

Nieuwe Jumbo biedt ook HEMA producten aan

Nieuwe Jumbo biedt ook HEMA producten aan

In Deurne ging aan het Wim Saerensplein de tweede Jumbo supermarkt open. Het is tevens de eerste Jumbo in België met HEMA assortiment.

De gele trui zagen ze in de Ronde van Frankrijk aan hun neus voorbij gaan. Maar de tweede winkel in Deurne heeft de Nederlandse supermarktketen Jumbo wel binnen.  De winkel opende gisteren de deuren in het gebouw van de voormalige supermarkt Francken. De winkel biedt ook een deel van het HEMA assortiment aan. Klanten kunnen terecht voor onder meer HEMA feestproducten, kookgerei, panty’s en sokken, kantoorbenodigdheden en kaarsen. De nieuwe winkel in Deurne heeft een totaaloppervlakte van 1.200 vierkante meter en stelt 70 mensen aan het werk.

De supermarkt aan het Wim Saerensplein is de tweede winkel van Jumbo in Deurne. Het is eveneens de derde winkel in de provincie Antwerpen en de vijfde in België.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain / Wind
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 32km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1006.77mbar
UV index: 2

(advertenties)