Select Page

25000 gezinnen krijgen magazine in de bus

25000 gezinnen krijgen magazine in de bus

De tweede editie van ‘Deurne Leeft’ magazine is uit. Het magazine en bijhorende website bundelt alle initiatieven binnen Deurne. Van gevestigde bedrijven tot picknicks in het Boekenbergpark, van de lokale breiclub tot het optreden van een wereldster in het Rivierenhof.

Deurne Leeft! meer dan ooit”, begint Alain Hoeckx, één van de initiatiefnemers enthousiast. “Ons district is nog nooit zo aantrekkelijk geweest. Het lijkt alsof iedereen in Deurne wilt wonen, vlakbij de stad en in de schaduw van het Rivierenhof.” Zijn collega Jan Van Hove vult aan: “Er gebeurt in Deurne heel wat. Elke dag opnieuw geven mensen hier het beste van zichzelf. Wordt er ondernomen, gefeest, gevierd en geleefd. Genoten en gewandeld, gegeten en gehandeld. Onze typische smeltkroes van culturen en leeftijden, jong en oud: het geeft Deurne een uniek karakter. En dat zetten we met dit magazine graag nog eens in de verf.”

“We serveren opnieuw de fine fleur van onze lokale handelaars. Zetten kunst in de kijker. Blikken terug op de verwezenlijkingen van Winkeliersvereniging Deurne Centrum. En herinneren je er met plezier aan waarom het hier zo goed leven is.” Besluit Van Hove. Deurne Leeft magazine wordt gratis gebust. Tenzij je een zelfklevertje met ‘geen ongeadresseerd drukwerk’ hebt hangen. Een exemplaar kan ook steeds verkregen worden bij WebKrunch te Gallifortlei 104, 2100 Deurne. Of stuur een mailtje naar alain@deurneleeft.be.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
21°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 21°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 59%
Pressure: 1021.67mbar
UV index: 6

(advertenties)