Select Page

Begeleide Magnoliawandeling in het Rivierenhof

Begeleide Magnoliawandeling in het Rivierenhof

In 2005 startte het Rivierenhof met de uitbouw van een Magnoliacollectie. Intussen staan er in het provinciaal groendomein al meer dan 140 Magnolia’s van 125 verschillende variëteiten. Wil je graag die bloemenpracht komen ontdekken? Een gids neemt je mee langs een mooie selectie van deze bloeiende bomen en struiken. De natuurgids vertelt je ook over de geschiedenis, het gebruik, de verzorging en bijzondere kenmerken van deze ‘schoonheid uit de oudheid’.

De gids verwacht je op zondag 27 maart 2022 (datum onder voorbehoud van bloei) om 10u in het Rivierenhof aan de ingang van Parking Oost, Ruggeveldlaan in 2100 Deurne. De wandeling duurt ongeveer twee uur. Deelnemen aan deze wandeling is gratis, maar vooraf reserveren is verplicht. Inschrijven kan vanaf maandag 14 maart via www.provincieantwerpen.be > kalender Rivierenhof.

Opgelet: de begeleide Magnoliawandeling kan in functie van de bloei worden uitgesteld. Ben je ingeschreven? Dan krijg je een bericht via email of telefoon. Lukt het je niet om deel te nemen op een nieuwe datum, geef dan je tickets online terug (restitutie).

Info: infopunt Domeinwacht Rivierenhof: T 03 360 52 18.

(Foto: PGRA provincie Antwerpen)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Cloudy
06:2920:52 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 11km/h NW
Humidity: 87%
Pressure: 1016.59mbar
UV index: 0

(advertenties)