Select Page

Een muzikale kijk achter de muur

Een muzikale kijk achter de muur

In Berchem oefent The Singing factory voor een musical. Een van de zangers is Amélie Van Herpe uit Deurne.

‘November 89’ draait om de val van de Berlijnse muur, en gaat in première op 9 november 2019, op de dag af 30 jaar na de val van de muur. De musical werpt een unieke blik op het leven achter de muur, op vriendschappen en families die verwoest worden en keuzes die je maakt in tijden van onrust. November 89 is de nieuwe musicalcreatie van Sam Verhoeven (muziek) & Wanne Synnave (script & liedteksten). Een van de hoofdrollen gaat naar de 16-jarige Aaron Blommaert uit Aalst, bij het grote publiek bekend als ‘Robin’ in de populaire Ketnet-reeks ‘4Ever’. Een meer dan dertig-koppig jongeren-ensemble vervoegt hen op het podium. Zij deden tijdens het afgelopen seizoen mee aan Belgium’s Got Talent.

De voorstellingen zullen plaatsvinden in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Ondanks dat november nog veraf lijkt is dat kaartenverkoop al begonnen.

Info en tickets: www.singingfactory.be

(Foto: The singing factory)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:3921:39 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h NE
Humidity: 88%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 5

(advertenties)