Select Page

Lente enzo

Lente enzo

De eerste echte zonovergoten lentedag komt eraan. En het eerste lentefeestje ook. Tijd om naar buiten te komen.

Morgen, vrijdag 22 maart, organiseren vzw de Vijver en buurtwerk ’t Pleintje een buurtfeest met de naam ‘Lente enzo’ aan de St-Rochuskerk in Deurne. Om als buurtbewoners gezellig samen te komen en elkaar te leren kennen. Het feest gaat door van 15u – 20u op het pleintje voor de Sint Rochuskerk in de Sint Rochusstraat. Bij slecht weer heeft het plaats in het buurthuis, maar de voorspellingen zijn goed. Er is een kunsttentoonstelling van de cliënten van de Vijver en van enkele andere Deurnese kunstenaars. Er is eveneens een toog waar bezoekers kunnen genieten van een drankje, een foodtruck met frietjes en achtergrondmuziek. Om 17u30 is er een optreden van ELI, een Antwerpse singer-songwriter die sfeervolle nummers brengt in het Antwerps dialect.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 13km/h WSW
Humidity: 61%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 6

(advertenties)