Select Page

Feest van de Vrijwilliger in Deurne

Feest van de Vrijwilliger in Deurne

De voorbije week was het de ‘Week van de Vrijwilliger’, georganiseerd door het ‘Vlaams Steunpunt Vrijwilligers’. Het doel? Vrijwilligerswerk promoten en vrijwilligers in de bloemetjes zetten natuurlijk.

De Week van de Vrijwilliger ging ook in Deurne niet onopgemerkt voorbij. Meer dan honderd Deurnenaren waren door hun vereniging of buurt genomineerd en konden genieten van een hapje, een drankje en een schaatsbeurt in Sportoase Groot Schijn. Districtsschepen Elke Brydenbach, bevoegd voor Ding Dong Deurne, geeft meer uitleg: “Ook in Deurne vinden we het belangrijk om onze vrijwilligers eens extra in de spreekwoordelijke bloemen te zetten. Zij zijn de stille krachten, vaak achter de schermen, die de boel mee draaiende houden. Daarom willen we met ‘het Feest van de Vrijwilliger’ vanuit het districtsbestuur onze welgemeende appreciatie uitdrukken aan al diegenen die hun steentje bijdragen aan een ‘mooier, gezelliger, sportiever en warmer’ Deurne.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 24km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1007.45mbar
UV index: 2

(advertenties)