Select Page

Meer vluchten en bestemmingen vanuit Deurne tijdens zomerseizoen

Meer vluchten en bestemmingen vanuit Deurne tijdens zomerseizoen

Reizigers kunnen deze zomer opnieuw vliegen naar 9 bestemmingen vanuit de Antwerpse luchthaven.

Reizigers kunnen vanaf april opnieuw naar vijf Spaanse bestemmingen vliegen, goed voor 22 vertrekkende vluchten per week. Alicante en Malaga blijven de populairste bestemmingen. “Door de goede bezettingsgraad heeft TUI fly beslist om de frequentie van deze vluchten te verhogen. Hierdoor zullen de bestemmingen elk zeven keer per week aangevlogen worden. Op dinsdag en zondag zullen zelfs twee vluchten per dag vetrekken naar Alicante. Naar Malaga staan dan weer twee vluchten gepland op donderdag”, zegt CEO Eric Dumas.

Vanaf april kunnen reizigers ook opnieuw vliegen naar de Balearen. Zowel Mallorca als Ibiza krijgen er een vluchtdag bij, waardoor beide bestemmingen deze zomer elk drie keer per week aangevlogen worden. Daarnaast vertrekken wekelijks ook twee vluchten naar Murcia. Ook naar de Kroatische havenstad Split vertrekken vanaf 25 april opnieuw twee vluchten per week.

Tijdens het zomerseizoen zullen reizigers eveneens kunnen reizen buiten Europa. De Marokkaanse bestemmingen Nador en Tanger worden tot halverwege juni één keer per week aangevlogen. Daarna wordt de frequentie verhoogd naar twee vluchten per week.

Tot slot zal TUI fly voor het tweede jaar op rij vluchten inleggen naar het Franse Avignon. De historische stad in de Provence zal vanaf 17 juni opnieuw twee keer per week aangevlogen worden vanuit Antwerpen. Met vluchtdagen zijn vrijdag en maandag.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)