Select Page

Overval op een trambestuurder

Overval op een trambestuurder

Een man heeft geprobeerd om de bestuurder van een tram te overvallen. De trambestuurder is ongedeerd en de dader is meegenomen door de politie.

Deze voormiddag werd in de buurt van het Eksterlaar een trambestuurder plots bedreigd door een reiziger die met een schaar zwaaide. Hij wilde het geld van de trambestuurder. Willem Migom van de lokale politie doet het relaas: “Het was een 43-jarige man met een stevig strafblad die plots een schaar tevoorschijn toverde en geld van de bestuurder probeerde te bemachtigen. Zijn compagnon heeft nog gepoogd om hem weg te trekken. De politie kwam snel ter plaatse en nam de twee mannen apart. De dader werd dan gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau. Hij zit al zeker voor het verloop van het onderzoek vast. De schaar is in beslag genomen. Daarna is het aan het parket om te bepalen wat er met hem moet gebeuren.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

1 Comment

  1. August Minner

    Laat hem mondmaskers knippen !

    Reply

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)