Select Page

Handtasdieven gevat

Handtasdieven gevat

Twee ‘sacochentrekkers’ werden door de alerte politie zelf aan de oren getrokken.

Een vrouw die met haar dochter op een bankje zat op de Venneborglaan, werd maandagnamiddag van haar handtas beroofd. Een jonge man nam haar handtas en vertrok in een wachtende auto. De vrouw kon een beschrijving van de verdachte en het voertuig aan de politie geven. Het snelleresponsteam merkte het voertuig kort nadien op in de Bijlstraat. Er werd discreet toezicht gehouden, waarna het snelleresponsteam de twee inzittenden arresteerde. De man die de eigenlijke diefstal pleegde, wordt voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Advertisement

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *