Select Page

Nieuwe brug in Park Groot Schijn is klaar

Nieuwe brug in Park Groot Schijn is klaar

De nieuwe brug over de Schijn in Park Groot Schijn, die het noordelijk deel van het park verbindt met het speelbos, is klaar.

De nieuwe brug in Park Groot Schijn ligt er afgewerkt bij. Alle borden, hekken en werfmateriaal zijn weggehaald. De brug is zo’n 15 meter lang en 3 meter breed en is uitgevoerd in beton en voorzien van  een cortenstalen borstwering. Volgens districtsburgemeester Tjerk Sekeris (N_VA) zal de brug op latere datum officieel in gebruik worden genomen.

Park Groot Schijn legt in het hele gebied ‘kamers’ vast waarbinnen een bepaalde activiteit kan plaatsvinden. De kamers worden met elkaar verbonden door ‘groene voegen’ waarin wandelpaden, wadi’s, zit- en ligplaatsen en de natuur een plek vinden.

Rest de vraag of er ooit een verbinding komt onder de E34/E313 van het noordelijk en het zuidelijk deel van het nieuwe park. Maar die kans schat de districtsburgemeester erg laag in.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Partly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 21km/h NW
Humidity: 74%
Pressure: 1023.71mbar
UV index: 0

(advertenties)