Select Page

Zeven sluikstorters betrapt

Zeven sluikstorters betrapt

Wie denkt dat er geen controle is en dat iedereen zomaar kan doen zonder zich aan de geldende regels te houden, kan soms bedrogen uitkomen.

Samen met Stadstoezicht Antwerpen heeft het wijkteam van de Junostraat gisteren een controleactie gedaan op het naleven van de politiecodex. Ploegen in burger op de fiets, te voet en vanuit de radiokamer hielden de omgeving in de gaten. Zeven keer werd een GAS-boete gemaakt voor mensen die sluikstortten. Vier baasjes kregen een GAS-boete omdat ze hun hond lieten loslopen, één iemand omdat hij een sigarettenpeuk op de grond gooide en nog een andere omdat hij op de grond spuwde. Veertien personen parkeerden asociaal. Vier bestuurders kregen een onmiddellijke inning omdat ze aan het gsm’en waren achter het stuur of omdat ze hun gordel niet om hadden. Verder werd er in de Sint-Rochusstraat nog een zwartwerker betrapt in een café. Eén iemand had drugs op zak waarvoor een onmiddellijke minnelijke schikking aangeboden werd.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
12°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 10°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 49%
Pressure: 1021mbar
UV index: 1

(advertenties)