Select Page

Vallende boom vernielt wagen

Vallende boom vernielt wagen

Een vallende boom zorgt voor flink wat averij aan geparkeerde auto’s. Gelukkig zijn er geen slachtoffers te betreuren.

Voorbije nacht is er een boom aan de rand van het Boekenbergpark omver gevallen. Deze keer kwam hij echter niet in het park neer maar viel hij naar de verkeerde kant, over de omheining in de Unitaslaan. Daarbij raakte een auto totaal vernield en twee andere wagens zwaar beschadigd. Buurtbewoner Pit De Bens was net terug thuis van een avondje in de Roma en zag zijn trouw automobieltje verdwijnen: “Bye bye Honda… Bedankt voor je 24 jaar dienst. Gelukkig alleen materiële schade.” reageerde hij laconiek. Het regende gisteravond erg veel, misschien is dat de oorzaak. Hoe dan ook, de wagen is volgens Pit De Bens niet verzekerd tegen stormschade maar hij wil toch wel eens een hartig woordje gaan spreken met de stad Antwerpen. De brabdweer kwam ter plekke om de boom op te ruimen.

Opvallende bijzonderheid, het nieuws van de vallende boom die een wagen verplet haalde de online editie van de Provinciale Zeeuwse Courant. Een Nederlandse regionale krant die, naast het nationale en internationale nieuws, sterk is georiënteerd op de actualiteit in de Nederlandse provincie Zeeland. De krant heeft dan ook een aparte editie voor Antwerpen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)