Select Page

Twee jongeren opgepakt na inbraak

Twee jongeren opgepakt na inbraak

Twee jonge boeven liepen tegen de arm van de wet. Zij mogen nu hun wandaden overdenken.

Een bewoner van de Ten Eekhovelei melde maandagnacht een vermoedelijke inbraak in het buurthuis. De eerste interventiepatrouille van de politie deed nazicht en kon sporen van braak vaststellen. Ze betraden het getroffen pand en hoorden twee verdachten wegvluchten. Er werd vastgesteld hoe ze in de aanpalende tuinen sprongen om aan de politie te ontsnappen. Ook het snelleresponsteam kwam ter plaatse en kon samen met de interventiepatrouilles een eerste verdachte aantreffen in de tuinen. De tweede verdachte vluchtte richting het ringfietspad maar werd daar uit de struiken geplukt. Er werd ook een tas aangetroffen met de mogelijke buit. De twee jonge mannen werden gearresteerd en meegenomen voor verder onderzoek.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
11°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 8°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 53%
Pressure: 1021mbar
UV index: 0

(advertenties)