Select Page

Enkel Spaanse bestemmingen vanuit Deurne

Enkel Spaanse bestemmingen vanuit Deurne

TUI Fly vliegt tijdens deze vakantie enkel op Spaanse bestemmingen. De vluchten naar de drie klassieke bestemmingen halen een bezetting van 90%.

De belangrijkste bestemming blijft afgetekend Alicante, de luchthaven op 1 uur rijden van de populaire badplaats Benidorm. Meer dan de helft van de reizigers uit Antwerpen vertrekt naar deze bestemming. Op de tweede plaats komt luchthaven Malaga, met toegang tot de Costa del Sol, en tenslotte Murcia, dicht bij badplaats Torrevieja waar veel Belgen een buitenverblijf hebben.

Door de recente sluiting van het Marokkaanse luchtruim door de overheid moest TUI fly de vluchten naar Tanger en Nador noodgedwongen annuleren. Ook de lijn naar Innsbruck kan deze kerstvakantie niet doorgaan. Dit als gevolg van de onzekerheid rond de restricties die Oostenrijk de voorbije weken uitvaardigde en het risico op een verlenging van de lockdown, eerder deze maand.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)