Select Page

Antwerp Phantoms pakt 1ste punten in nieuwe competitie BVVL

Antwerp Phantoms pakt 1ste punten in nieuwe competitie BVVL

Afgelopen zaterdag startte het fanionteam van ijshockeyclub Antwerp Phantoms, naast de nationale competitie in de hoogste Belgische Divisie, in de nieuwe competitie ‘Beker van Vlaanderen’. Overige deelnemers in deze format zijn Herentals HYC, Olympia Heist-o/d-Berg en Kortrijk Spurs.

De Sinjoren speelden hun eerste uitwedstrijd in de Kempen tegen Herentals HYC. Het werd een overtuigende overwinning waarbij beide goalies van het Antwerpse fanionteam – Neil Bruyninckx (#36) en Robin De Groote (#32) het doel muurdicht hielden en de wedstrijd allebei afsloten met een shutout.

Pas halverwege de eerste periode scoorde Phantoms een eerste doelpunt via Michael Van Egdom (#20) terwijl met nog één seconde op de klok in deze periode Mateus Bober (#23) de twee op het scorebord zette. In de tweede periode komen de Antwerpenaren op dreef. Axl Kila (#9), Junior Van Noten (#26), Senne Schrickx (#19) en Niels Oerlemans (#10) verbreden de kloof die haast niet meer te dichten viel. In de derde periode herhalen Van Egdom en Bober hun acties uit de eerste en scoren beiden hun tweede doelpunt van de match. Eindscore: 0-8 (0-2, 0-4, 0-2).

Christian Pierre

(Foto: Diboschky Photography)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 24km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1007.45mbar
UV index: 2

(advertenties)