Select Page

Sportoase wordt naampartner van IJshockeyclub Antwerp Phantoms

Sportoase wordt naampartner van IJshockeyclub Antwerp Phantoms

Antwerp Phantoms IJshockeyclub heeft vandaag, 27 oktober, met Sportoase een nieuwe hoofdsponsor aangekondigd. De clubnaam wijzigt zo voor minstens drie komende seizoenen naar Sportoase Antwerp Phantoms.

Sinds oktober 2021 spelen de Phantoms hun thuiswedstrijden op de ijspiste van Sportoase Groot-Schijn aan de Ruggeveldlaan in Deurne, die na de naamswijziging ook écht aanzien mag worden als ‘Home of the Phantoms’. Het afgelopen seizoen was dan meteen een voltreffer want de Antwerpse ijshockeyclub pakte twee nationale kampioenstitels – in divisie 1 en divisie 3 – alsook de Beker van Vlaanderen.

“Sinds Sportoase Groot-Schijn onze nieuwe thuishaven is, zijn we als club ook opnieuw aan het groeien,” stelt Jan Pasmans, voorzitter van Antwerp Phantoms. “Wekelijks melden er zich via onze initiatie op zaterdag- en zondagochtend op de funpiste nieuwe jeugdleden aan, jongens en meisjes. Maar ook startende volwassenen kunnen bij ons terecht, bij de ‘Phuntoms’, ons FunTeam. Ook G-sporters krijgen in onze club de kans om zich uit te leven, als enige club in België die para-ijshockey aanbiedt. Dankzij de uitgebreide faciliteiten in Sportoase Groot-Schijn, met twee ijspistes – uniek in België – kunnen we blijven groeien en meer jeugd en volwassenen aanzetten om levenslang te sporten, wat perfect aansluit bij het doel van Sportoase. Immers, onze jongste speler is 4 jaar oud, onze oudste 65. Kortom, we voelen ons meer dan thuis in Sportoase en zijn dan ook heel blij met dit uitgebreid partnerschap!”

Foto: (vlnr) Michael Schouwaerts, algemeen directeur van Sportoase en Jan Pasmans, voorzitter Sportoase Antwerp Phantoms IJshockeyclub

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)