Select Page

Sportoase Groot Schijn feestelijk ingehuldigd

Sportoase Groot Schijn feestelijk ingehuldigd

Met een feestelijke rondgang werd gisteren de gloednieuwe Sportoase-vestiging Groot Schijn op Ruggeveld officieel ingehuldigd.

Gisteravond werd  Sportoase Groot Schijn officieel geopend. Iedereen met naam en faam was uitgenodigd. Na enkele toespraken en een hapje en een drankje werd een rondgang gehouden doorheen het nieuwe complex. De curlingbaan werd getest en goedgekeurd door Antwerps schepen van sport Peter Wouters (N-VA), die algemeen Oasedirecteur Michaël Schouwaerts wist af te troeven in een onderling prestigeduel.

Vanaf dit weekend zal ook het grote publiek welkom zijn om hun mogelijke curlingtalent te ontdekken, of om het allerbeste van sport en ontspanning te komen beleven in al de andere faciliteiten. Zaterdag 2 oktober vinden er tal van activiteiten en demolessen plaats, zondag 3 oktober vormt dan de eerste echte openingsdag van het nieuwe gezondheidscomplex.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 88%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)