Select Page

Zwembad Sportoase Groot Schijn is ingezwommen

Zwembad Sportoase Groot Schijn is ingezwommen

Op Ruggeveld is het zwembad Sportoase Groot Schijn geopend. De burgemeester van Antwerpen mocht het inzwemmen.

Het nieuwe zwembad heeft een sport- en instructiebad met een schoonspringinstallatie, meerdere glijbanen en een grote recreatiezone met wellness. Voor de allerkleinsten is er ook een aparte peuter- en kleuterzone. Wie enkel baantjes wil trekken kan dat ook doen in een gescheiden sport- en instructiebad. Daarnaast komt er eveneens een ijshal met een dubbele schaatsbaan.

Verder is er een restaurant uitgebaat door Foodmaker en opent Runner’s Lab een winkel waar lopers en joggers terecht kunnen voor op maat aangepast schoeisel. Het fitnessgedeelte staat dan weer onder de hoede van REV Training.

Om dit project te realiseren werd de oude schaatsbaan afgebroken en moest ook de befaamde borstelskipiste van Zondal verdwijnen. En als het zwembad op 2 en 3 oktober voor het grote publiek open gaat, sluit zwembad Arena voor goed de deuren.

Antwerpenaren die het waterpretpark in willen, betalen 9,90 euro voor een all-inticket (basistarief). Bezoekers van buiten de stad betalen 16,5 euro. Voor het sport- en instructiebad telt het basistarief van 3 euro voor Antwerpenaren en 4,5 euro voor mensen van buiten de stad.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)