Select Page

Afscheid Arenazwembad: verandering van datum

Afscheid Arenazwembad: verandering van datum

Actrice Veerle Dejonghe en Carine Pièret, initiatiefneemsters van ‘Afscheid Arenazwembad’, laten weten dat het initiatief is uitgesteld naar zaterdag 30 oktober van 15u tot 18u.

De activiteit was aangekondigd voor volgende woensdag. Veerle Dejongh: “Buiten onze wil om zal ons evenement moeten worden verplaatst naar zaterdag 30 oktober. Wij bieden onze oprechte excuses aan voor dit heel vervelend ongemak, waarbij de fout helaas niet bij ons ligt.” Verder blijft het opzet helemaal hetzelfde. Veerle Dejonghe: “We nodigen eenieder uit om ‘zwembadverhalen’, anekdotes, zowel uitgeprint als eigenhandig geschreven’, kopie van foto’s, mooie herinneringstekeningen of knutselwerkjes die met het Arenazwembad te maken hebben, mee te brengen. En breng vrijblijvend een eigen stoeltje en drankje mee, voor ouderen is er een stoeltje voorzien, zodat we gezellig samen zwembadverhalen kunnen uitwisselen.” Alles wordt achteraf gebundeld in een boek.

Omdat 30 oktober aan Halloween doet denken, voegen de twee organisatoren een extraatje aan hun oproep. Veerle Dejonghe: “Gezien het de dag voor Halloween is, heeft dit een dubbele betekenis, afscheid van het oude en het begin van iets nieuws. Kom gerust in Halloweenkledij.”

Verhalen kunnen ook digitaal worden opgezonden: afscheid.zwembadarenawijk@yahoo.com

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Sunny
06:4520:38 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 83%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)