Select Page

Spectaculair ongeval met heel veel blikschade

Spectaculair ongeval met heel veel blikschade

Gisteren speelde zich een spectaculair ongeval af op het Eksterlaar. Gelukkig bleef het vooral bij blikschade. Enkel de onfortuinlijke bestuurster moest voor controle naar het ziekenhuis.

Aan de Constant Jorislaan stond een auto, een Alfa Romeo, te wachten om het Eksterlaar op te rijden. De bestuurder gaf doorgang aan een fietsers en enkele steppers. Uit de richting van Borsbeek kwam dan een zwarte Jaguar aangereden. De chauffeur, een vrouw van 87, raakte licht de wachtende wagen aan de Constant Jorislaan.

Wat er dan is gebeurd, is niet duidelijk. Heeft de Jaguarbestuurster zich van het schrikken vergist van pedaal? Maar zij is dan met een rotvaart vooruit geschoten, ramde een witte Kia die achterwaarts tegen een zwarte Opel werd geduwd, die op zijn beurt in een bestelwagen werd gedrukt. De bestelwagen plofte dan weer in een wagen van het Wit-Gele Kruis. De Jaguar zelf reed over de stoep langsheen Optiek Sas, Bakkerij Van den Bogaert, doorheen een voortuin van een privé-woning, de krantenwinkel en kwam tot stilstand tegen een voorraad bladgrond die tegen de gevel van drogisterij De Ekster lag opgestapeld.

Optieker Frank Sas zag de auto voorbij zijn uitstalraam vliegen en liep ogenblikkelijk naar buiten:: “Het was een ravage. De botsing ging gepaard met een ontzettende knal. Het ongeval had plaats om 16 u., een tijdstip dat er veel passage is van fietsers en voetgangers. Het is een wonder dat er geen slachtoffers zijn gevallen. Enkel de bestuurster is met een ziekenwagen weggebracht.”

(Foto’s: Jan Dirkx)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Trackbacks/Pingbacks

  1. Drogisterij De Ekster sluit de deuren | Gazet van Deurne - […] Lees ook het artikel over het spectaculaire ongeval in 2021waarbij een wagen bijna de drogisterij binnenreed: https://www.gazetvandeurne.be/2021/09/24/spectaculair-ongeval-met-heel-veel-blikschade/ […]

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain / Wind
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 32km/h WNW
Humidity: 81%
Pressure: 1006.77mbar
UV index: 2

(advertenties)