Select Page

Controles tegen overlast

Controles tegen overlast

11 november mag dan al een wettelijke feestdag zijn, de politie echter zit niet stil en blijft waakzaam.

Op wapenstilstand heeft het wijkteam van de Unolaan een actie tegen overlast gehouden. Drie personen zijn in het bezit gevonden van knalvuurwerk. Er werd een GAS-pv opgesteld en ze krijgen allen een huisbezoek van het jeugdinterventieteam. Iemand anders gedroeg zich agressief bij een controle op de parking van een hotel. De verdachte sloeg tijdens het weerspannig gedrag een reclamepaneel stuk. Hij had cannabis op zak waarvoor ie een onmiddellijke minnelijke schikking voorgesteld kreeg. Eén sluikstorter werd op heterdaad betrapt en krijgt een GAS-boete. Verder stelde de politie nog enkele inbreuken vast tegen de coronamaatregelen. Eén bestuurder van een voertuig testte positief op verdovende middelen en zag zijn rijbewijs voor 15 dagen ingetrokken worden. Zes andere bestuurders kregen een boete ten gevolge van verschillende verkeersovertredingen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)