Select Page

Jonge wegpiraat verliest wagen

Jonge wegpiraat verliest wagen

Een 18-jarige chauffeur heeft een zware voet maar geen rijbewijs. En nu ook geen wagen meer.

Een patrouille van het wijkteam van de Unolaan merkte dit weekend een BMW op die heel gevaarlijk rijgedrag vertoonde in de omgeving van de Tweemontstraat. Het voertuig reed 90 kilometer per uur in een zone 50, gaf nergens voorrang van rechts en bracht verschillende weggebruikers in gevaar. De politie zette het aan de kant en trof achter het stuur een 18-jarige man aan die geen rijbewijs kon voorleggen. Hij beweerde zijn voorlopig rijbewijs niet op zak te hebben, maar dat verhaal bleek na controle niet te kloppen. Omdat het niet de eerste keer was dat de jongen zonder rijbewijs achter het stuur was betrapt en hij de ernst van de feiten niet leek te beseffen, werd beslist zijn wagen in beslag te nemen. Toen de politie de wagen doorzocht werd als kers op de taart een mes, een lachgaspatroon en munitie gevonden.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 53%
Pressure: 1021.33mbar
UV index: 7

(advertenties)