Select Page

Vrouw vermoord in Deurne

Vrouw vermoord in Deurne

 Deze ochtend werd de 53 jarige Petra Kennes dood aangetroffen in haar appartement in de Gabriël Vervoortstraat te Deurne. De vrouw is met een mes om het leven gebracht.

Het was de  vader van de vrouw die het dode lichaam van zijn dochter aantrof. Volgens Evert Kennes, de broer van het slachtoffer had de familie gisteren geen nieuws ontvangen van de vrouw die alleen woont. Dat was niet van haar gewoonte dus ging de vader poolshoogte nemen in de woonst. Daar vond hij zijn dochter dood op bed. Ze was om het leven gebracht met een mes. De columnist van Gazet van Deurne, Seven, had een gesprek met de broer. Hij bevestigde het verhaal. De broer ontkende eerder verschenen berichten in de media dat het om zelfdoding zou gaan: “Mijn zus is jaren geleden wel behandeld geweest voor een psychose, maar zij was daar helemaal van hersteld. Zij had zelfs plannen om op vakantie te gaan.”

De broer vertelde ook dat zijn zus zich het lot aantrok van mensen die in de problemen zaten. Ze verschafte makkelijk onderdak aan mensen die geen slaapgelegenheid voor de nacht vonden. Het labo en een wetsdokter kwamen naar het appartement voor onderzoek en het parket vorderde een onderzoeksrechter. Het lichaam werd deze middag weggebracht. 

Foto boven: De Arenabuurt waar de vrouw woonde

Foto onder: Het slachtoffer Petra Kennes 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:4221:35 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h WNW
Humidity: 93%
Pressure: 1006.43mbar
UV index: 0

(advertenties)