Select Page

Theatergarage is klaar voor een vliegende start

Theatergarage is klaar voor een vliegende start

Op 1 oktober begint in de Theatergarage een nieuw seizoen. Wie echter niet zo lang kan wachten, kan op 23 september de documentaire ‘The carnivore’s dilemma’ gaan bekijken. Gratis.

Voor het zover is, is er nog wat werk te verzetten: twee wolkbreuken waren deze zomer funest voor de mooie houten vloer van de Theatergarage… ondertussen is het natte hout verwijderd en draaien drie bouwdrogers dag en nacht. Morgen zou de nieuwe vloer er normaal gesproken moeten inliggen.

En dan is er de start van het nieuwe theaterseizoen. Volgens de meest recente richtlijnen zijn er geen speciale maatregelen meer te nemen. Wie al een voorproefje wil nemen, kan morgen terecht voor een filmvertoning. De Theatergarage werkt hier samen met Boeren & Buren, organisator van de buurderijen. De buurderijen brengen boeren en buren samen. Voedsel, van het veld op jouw bord, zonder omwegen. Maar de buurderijen roepen ook op om na te denken hoe wij aan ons voedsel komen. En daarom brengen zij de documentaire ‘The carnivore’s dilemma’’. Inkom gratis

Praktisch:

Theatergarage, Bouwhandelstraat 72, Borgerhout

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Partly Cloudy
06:4720:37 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 10km/h NW
Humidity: 59%
Pressure: 1019.3mbar
UV index: 0

(advertenties)