Select Page

Werkzaamheden nieuwe brug zijn begonnen

Werkzaamheden nieuwe brug zijn begonnen

In het Park Groot Schijn is de aanleg van de voetgangers- en fietsersbrug over het Groot Schijn begonnen. Die brug zal het speelbos verbinden met het noordelijk gedeelte van het park.

De brug krijgt hetzelfde uitzicht als de bruggen in het zuidelijke deel van Park Groot Schijn, het deel waar de volkstuintjes zich bevinden. De brug, zo’n 15 meter lang en 3 meter breed, wordt uitgevoerd in beton en voorzien van een cortenstalen borstwering. Onder de brug wordt een ecopassage voor kleine zoogdieren voorzien langs de oeverflank.

De werkzaamheden zijn nu gestart. De montage van de brug zelf zou in de tweede helft van november gebeuren. Met de installatie van de brug nadert het park stilaan zijn voltooiing. Rest de vraag of er ooit een verbinding komt onder de E34/E313 van het noordelijk en het zuidelijk deel van het nieuwe park.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

1 Comment

 1. Ines

  Goedemorgen,

  Zijn jullie in de mogelijkheid om na te gaan of hiervoor bepaalde machines dag en nacht draaien? Bv bepaalde motoren, waterpompen, etc?

  Met vriendelijke groeten,

  Ines Smeyers

  Reply

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Cloudy
06:2920:52 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 14km/h W
Humidity: 84%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)