Select Page

Het beste schoonheidssalon van het jaar 2021 is in Deurne

Het beste schoonheidssalon van het jaar 2021 is in Deurne

Na enkele keren uitstel was het deze zondag, in hotel Crown Plaza, eindelijk zo ver: wedstrijd van “Schoonheidssalon van het Jaar 2021”. Diverse schoonheidsinstituten over heel België hadden zich ingeschreven om met de begeerlijke titel te gaan lopen. Ook instituut Esthetic Scarabee uit Deurne nam deel om een mooie kroon te hebben op hun harde werk.

Ellen Boyens, bedrijfsleidster, doet het verhaal: “Begin 2020 ontving de organisatie van deze wedstrijd een zestigtal inschrijvingen. Na een schriftelijke selectie, kwam er ook een mystery guest alle instituten bezoeken. Hieruit werden enkele instituten gekozen en moesten deze zich verdedigen voor een voltallige vakjury. De jury bestond uit mensen uit het vakgebied maar ook van de beroepsfederatie Besko en journalisten. De drie all-round schoonheidsspecialisten van Scarabee hebben daar een mooie uitéénzetting gegeven over de werking van het instituut.”

Alles onder één dak

Esthetic Scarabee is in 1981 opgericht door twee vriendinnen Monique en Martine. In 1998 is Ellen Boyens er als student begonnen met nadien een vast contract. 10 Jaar later heeft zij de zaak overgenomen. Ellen Boyens: “Door de jaren heen is het instituut meer geworden dan een doorsnee salon. Er worden allerlei klassieke schoonheidsbehandelingen gedaan maar ondertussen zijn er ook experten die enkel hun vakspecialisatie uitoefenen. Alles onder één dak, met een vriendelijk gezicht, kwaliteitsproducten en professialisme hoog in het vaandel. De titel maakt het team enkel maar trotser om voor dit instituut te werken.”

Schoonheidssalon van het Jaar 2021

Gisteren was eindelijk de dag, na enkele keren door Corona te moeten uitstellen. De dag werd gestart met een beurs voor schoonheidsspecialisten en ’s avonds was er de uitreikingsavond met twee categorieën: schoonheidsspecialiste en schoonheidssalon van het jaar. Zense Beautylounge uit Ternat werd schoonheidsspecialiste en Esthetic Scarabee uit Deurne ging met de winst lopen voor de categorie Schoonheidssalon van het jaar. Ellen Boyens : “Laat het een mooie bekroning zijn op het harde werk, tijdens een niet gemakkelijke periode. Corona heeft af en toe roet in het eten gegooid maar nu zijn we er terug. En met deze titel, nog krachtiger en met meer energie dan tevoren!”.

Foto boven: het winnend team

Foto onder: bedrijfsleidster Ellen Boyens

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Sunny
05:4021:38 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h E
Humidity: 75%
Pressure: 1016.26mbar
UV index: 0

(advertenties)