Select Page

KAVV trapt een nieuw voetbalseizoen op gang

KAVV trapt een nieuw voetbalseizoen op gang

Er is weer voetbal op de velden!

Om het nieuwe seizoen af te trappen hield het KAVV (Koninklijke Vereniging van Vriendenclubs) traditioneel een eerste vergadering in de accommodatie van Stabelino aan de Ruggeveldlaan. Voorzitter Tom Horemans en zijn team bestaande uit Marc Van Riel (administratie), Werner De Brauwere (onderzoekscomité), Jean Spiloes (aanduidingen scheidsrechters), Roger Thijs (administratie scheidsrechterscomité) en ere-afdelingsvoorzitter Ronnie Van Bouwel mochten zich verheugen op een ruime opkomst van clubafgevaardigden en scheidsrechters.

Ondanks de coronaperikelen (niet evident) mocht het KAVV 4 nieuw startende clubs inschrijven voor de competitie. Het scheidsrechterskorps mocht een nieuwe uitrusting in ontvangst nemen. Ondertussen is in alle reeksen de eerste speeldag reeds afgewerkt. Wij wensen het KAVV een sportief seizoen toe met veel voetbalgenot op de diverse terreinen.

Eddie Devenijns

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)