Select Page

Løv I Elly: een onlineshop blakend van gezondheid

Løv I Elly: een onlineshop blakend van gezondheid

Een ondernemende vrouw start samen met haar zus een online shop met veganistische bakmixen en andere gezonde vegan producten.

Corona heeft al veel ondernemende mensen een pad in de korf gezet. Dromen moeten worden opgeborgen en alternatieven uitgewerkt. Zo ook voor Ellen Van Neste uit Deurne. Het was haar wens om een eigen zaak te openen. Een zerowaste shop gecombineerd met vegan lunches en dessertjes en daarnaast een ruimte voor meditatie en yoga. En toen kwam COVID19.  Maar de jonge vrouw bleef niet bij de pakken zitten: “In de zomer heb ik samen met mijn zus Leen plannen gemaakt om niet fysiek een winkel te openen, maar wel te starten met een onlineshop. Waarbij we veganistische bakmixen en andere gezonde vegan producten aanbieden. We stimuleren mensen om de stap naar een duurzamere levensstijl te zetten.”

Zoektocht leidt naar eigen webshop

Ellen van Neste is hierbij niet over één nacht ijs gegaan: “Ik ben al jaren overtuigd dat onze huidige consumptiemaatschappij niet juist is. Er schort iets fundamenteel en het frustreert me dat velen zich hier niet van bewust zijn. Met mijn welbekende enthousiasme verkondigde ik dan ook aan iedereen in mijn omgeving dat verandering noodzakelijk is en dat we niet mogen wachten tot ze ‘van bovenaf’ meer duurzame beslissingen nemen.” In haar zus Leen vond Ellen een medestander. Leen van Neste: “De laatste jaren consumeerde ik al bewuster. Geen plastic waterflessen, herbruikbare draagtassen, yoghurt in glazen potten,… Maar mijn zus spoorde mij aan om het nog beter te doen. Uit de zoektocht naar ecoproducten ontstond het idee van Løv I Elly: een webshop met leuke en mooie, maar duurzame, natuurlijke en gezonde producten.”

Ook de verpakking is duurzaam

Løv I Elly biedt boxen aan. Een box wordt gevuld met duurzame, vegan, gezonde producten, die trending en stylish zijn. Dat kan in een bepaald thema zoals keuken, badkamer, beauty, food, ,… Er is keuze tussen een start box, gift box of een mix box. De twee zussen kiezen ook voor duurzame verpakking waarbij dozen en opvulmateriaal worden hergebruikt en plastic tape wordt vervangen door papieren tape. En met Sint Valentijn voor de deur, heeft Løv I Elly keuze uit verschillende unieke en duurzame Valentijngeschenken. Wie bestelt, krijgt na drie werkdagen zijn pakje geleverd. Eventueel kan het pakje worden afgehaald in Deurne Zuid.

Meer info op de prachtige website Løv I Elly: www.lovelly.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Showers in the Vicinity
06:3720:45 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 21km/h WSW
Humidity: 94%
Pressure: 1011.51mbar
UV index: 0

(advertenties)