Select Page

Te huur: voormalig kleuterschooltje

Te huur: voormalig kleuterschooltje

Wie voor zijn of haar activiteiten een onderdak zoekt, moet eens gaan kijken op de hoek Boekenberglei-Ruimtevaartlaan. Daar staat het voormalige kleuterschooltje te wachten op een nieuwe invulling.  

AG Vespa, verantwoordelijk voor het vastgoed van de stad Antwerpen, zoekt een nieuwe huurder. De invulling zou aan de buurt een meerwaarde moeten geven. Voor mogelijke geïnteresseerden geven we hier de technische gegevens:

  • perceel: 669m²
  • gebouw: 221m²
  • terras: 131m²
  • tuin: 317m²
  • Huurovereenkomst voor 9 jaar

De maandelijkse minimumvergoeding bedraagt 1.000 euro. Geïnteresseerden kunnen hun bod uitbrengen met projectvoorstel onder gesloten omslag tot 17 september 2021 om 14 uur.

Meer info: https://www.agvespa.be/te-koop-te-huur/polyvalent-gebouw-deurne-zuid-0#bijlagen

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

1 Comment

  1. Ronald

    Wie het dossier op de website van AG VESPA grondig bekijkt en ook de bijlagen nakijkt, zal al snel beseffen dat die 1.000 € een klein visje is dat VESPA uitgooit om een grote te vangen. Ook de redactie van Gazet va Deurne is in de val getrapt, zoals velen die al reactie hierop doorstuurden. In het bijgevoegde huurcontract dat je zou afsluiten, staat dat alle eigenaarsherstellingen zonder beperking voor de huurder worden. Ook de onroerende voorheffing van het gebouw is voor de huurder. Je moet ook het gebouw schilderen en je moet de fundatie beschadigingen die vandalen hebben aangericht ook herstellen, want VESPA verklaarde enkele maanden geleden nog dat ze die schade zelf zouden herstellen, maar niets is minder waar. De huurder moet alles doen. De huurder moet ook een nieuw dak met de nodige isolatie voor zijn rekening nemen en zelfs de muren moeten nog geïsoleerd worden. Als je deze bijkomende kosten optelt, samen met een bedrag boven de 1.000 € die je minimaal moet bieden; tja dan verdubbelt minstens het bedrag dat een mogelijke huurder wilt bieden. Dan heb je nog niet in regel gesteld met een verplicht onderhoudscontract dat je moet afsluiten voor de CV en dan moet je het CASCO gebouw nog helemaal inrichten op uw kosten. Zelfs het voetpad moet je onderhouden voor uw voordeur, zonder beperking van de afmetingen. (Wil dit zeggen dat je ook verantwoordelijk bent voor de fietsstalling en de zitbank??) Volgens contract wel. Dus nog extra kosten. Benieuwd wie zo gek zal zijn om daar een bod op te doen, tenzij men 2 jaar later failliet wenst te zijn.

    Reply

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 13km/h WSW
Humidity: 61%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 6

(advertenties)