Select Page

Molotovcocktail naar een huis gegooid.

Molotovcocktail naar een huis gegooid.

Het is nog steeds niet rustig in Deurne Noord. Gisteravond werd een molotovcocktail naar een huis gegooid.

Gisteren rond 10 u ’s avonds werd in de Tweemontstraat een molotovcocotail naar een huis geworpen. Een molotovcocktail is een met brandbare stof gevulde glazen fles die via een lont of lap stof wordt ontstoken. De bewoner van het belaagde huis verwittigde zelf de politie die ter plekke afzakte en een perimeter instelde. Het gerechtelijk labo voerde een sporenonderzoek uit. De schade was beperkt. Over een dader en eventuele motieven is nog niets bekend,

Dit incident volgt vrij vlug op een vorig. Voorbije week donderdag vond een voorbijganger een flitsgranaat in de voortuin van een woning aan de Bisschoppenhoflaan. In dat pand had de politie eerder al een huiszoeking uitgevoerd.

(Foto: molotovcocktail)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 13km/h WNW
Humidity: 56%
Pressure: 1021mbar
UV index: 5

(advertenties)