Select Page

Luchthaven Deurne is decor voor een politiethriller

Luchthaven Deurne is decor voor een politiethriller

Er wordt gefilmd op de luchthaven van Deurne. Twee mannen uit Deurne treden op als gastacteur.

Deze dagen hebben er opnames plaats op de luchthaven van Deurne voor de televisieserie Hidden Assets. Vitaliy Kartouchin is een man die vaak wordt gevraagd als figurant voor film of tv. Ook voor dit programma is hij uitgenodigd. Peter Casie, bekend van zijn modefoto’s, speelt eveneens mee. De beide mannen spelen de rol van politieagent. Hidden Assests is een politiethriller die inzoomt op familie, macht en de verschrikkelijke gevolgen van grenzeloze hebzucht. In een onderzoek naar een moord en een aanslag werken de Ierse en de Antwerpse politie samen om een misdaadnetwerk op te rollen.

Er wordt ook nog op andere plaatsen in Antwerpen gefilmd. De televisieserie is een productie van het Ierse Saffron Moon in coproductie met het Belgische productiehuis Potemkino, in opdracht van de Ierse nationale televisie RTÉ en Acorn TV en met de steun van Screen Flanders. Streamz zal de serie hier uitzenden. Verder wordt Hidden Assets ook uitgezonden op RTÉ en op het Amerikaanse Sundance TV en streamingplatform Acorn TV.

Foto: Vitaliy Kartouchin staat achteraan op de bank, Peter Casie staat uiterst rechts.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Sunny
05:4021:38 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h E
Humidity: 75%
Pressure: 1016.26mbar
UV index: 0

(advertenties)