Select Page

Controle tegen overlast op Herentalsebaan

Controle tegen overlast op Herentalsebaan

De politie van het wijkteam Oost en buurtregie hebben gisteren een actie gehouden op de Herentalsebaan.

De politie was er zichtbaar aanwezig om een duidelijk signaal te geven aan wie zich bezondigt aan het veroorzaken van elke vorm van overlast. Zes personen kregen een GAS-boete. Vijf keer was dat omwille van sluikstort. Eén keer omdat iemand de hond los liet lopen. Negen voertuigen stonden verkeerd geparkeerd, twee bestuurders waren aan het gsm’en, twee bestuurders droegen hun veiligheidsgordel niet, nog eens twee bestuurders negeerden het rode verkeerslicht, één bestuurder reed over het voetpad en één fietser werd gestopt omdat die tegen de richting in reed. Allen kregen ze een onmiddellijke inning. Er werden ook nog twee processen-verbaal opgesteld. Eén voor illegaliteit en een tweede voor het rijden op een bromfiets zonder rijbewijs.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 10km/h WSW
Humidity: 66%
Pressure: 1014.9mbar
UV index: 3

(advertenties)