Select Page

Lek zet speeltuin onder water

Lek zet speeltuin onder water

Een lek zette vandaag de speeltuin aan de westelijke kant van het Rivierenhof onder water. Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt.

Een waterlek zorgde dat de speeltuin in het Rivierenhof aan het Cogelsplein helemaal onder water liep. Politie, brandweer en Waterlink kwamen allen ter plekke afgezakt. Wat de precieze oorzaak is, was niet duidelijk. Al zou volgens een van de spuitgasten de lek niet zijn veroorzaakt door de werkzaamheden aan de fietsverbinding onder de Turnhoutsebaan iets verderop. Daar wordt een nieuwe tunnel voor fietsers aangelegd omdat de oude doorsteek zal verdwijnen bij de vernieuwde aanleg van de Ring. Het zou een spontane breuk in de waterleiding zijn. Dat gebeurde al eerder in dit gedeelte van het park. Het was eveneens de menig van een medewerker van Waterlink: “Ik vermoed dat het slijtage van de leidingen is.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain Shower
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 6km/h NE
Humidity: 90%
Pressure: 1013.55mbar
UV index: 0

(advertenties)